Havnens Dag på marinaen - lørdag den 25. maj - SE PROGRAM
Date: 4/29/2019 9:43 AM

Havnens Dag på Køge Marina er kl. 12:00-16:00, hvor vi holde fødselsdag, klubberne holder åbent hus, og der vil forskellige aktiviteter for børn og voksne samt musik og hygge.

Havnens Dag åbnes kl. 12.00 med kaffebord til alle (så længe haves) til kl. 13, da Køge Marina havde 40 års fødselsdag april i år. Der er, dagen igennem, mange aktiviteter for børn og voksne.

Der er fx Skattejagt for børn under 15 år kl. 12.30-15.30 – med præmier til alle. Der er fiskekonkurrence, blodtryksmåling, funballs på vandet og Åben Hus i Havnebad og sauna kl. 13-15.
Du kan også besøge en ’Åben båd’ og få en snak med kaptajnen kl. 13-15 og evt. komme med en tur på vandet. Prøv også en optimistjolle, se fisk i et bassin eller prøv at lave snobrød.
Du kan opleve gamle håndværk og tovværk, se en brandbil - eller deltag på en Havnevandring kl. 14-15.15 sammen med Havnemesteren. Der er også sømandsmusik, hygge og lidt smagsprøver hos klubberne på marinaen. 

SE PROGRAMMER:
 Oversigtsprogram
 Program med tidspunkter


Havnens Dag er et samarbejde med ”Vild-med-vand” og Nordea Fonden.
Kig forbi, mærk den maritime stemning og få en stor oplevelse i Køge Kommunes rekreative oase hvor ishuse og spisesteder også står klar til et besøg.